• Σημειώστε αυτή τη σελίδα    • Αποστολή Σελίδας σε φίλο!   
Carruca Consultants - Home
English     Ελληνικά
Ημερ. 24/07/2017
Μηχανή Αναζήτησης

Ακίνητα προς ενοικίαση σε όλη την Κύπρο

http://www.kepa.gov.cy/europass

Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης


Τα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης λειτουργούν από το 1960 ως Ινστιτούτα Ξένων Γλωσσών, και παρέχουν σειρά μαθημάτων σε μαθητές όλων των βαθμίδων καθώς και σε ενήλικες, τόσο σε αστικά κέντρα όσο και σε αγροτικές περιοχές. Δίνουν τη δυνατότητα για ίσες ευκαιρίες μάθησης και συμβάλλοντας στη διά βίου εκπαίδευση που είναι θεμελιώδες ζητούμενο της ευρωπαϊκής μας προοπτικής.
Τα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης επιτελούν έργο κοινωνικό, με τις παροχές και απαλλαγές σε άπορους μαθητές, οι οποίοι αριστεύουν και παράλληλα εργοδοτούν τόσο έμπειρους διορισμένους όσο και νέους αδιόριστους καθηγητές, αξιοποιώντας, έτσι, τόσο την πείρα των παλαιών όσο και τις νέες ιδέες των νεότερων.

Μαθήματα που διδάσκονται
Στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης διδάσκονται Ξένες Γλώσσες σε όλα τα επίπεδα: Ιταλικά, Αγγλικά, Ρωσικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά. Τουρκικά και Ελληνικά σε αλλόφωνους. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα προσφοράς και άλλων Ξένων Γλωσσών εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον και συσταθεί τμήμα.
Επίσης προσφέρονται μαθήματα Πληροφορικής, Λογιστικής τα τελευταία χρόνια και μαθήματα προετοιμασίας για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις των ΑΑΕΙ και ΤΕΙ.

Εγγραφές
Οι εγγραφές αρχίζουν από το Μάιο και συνεχίζονται μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.  Κατά κανόνα ο αριθμός των μαθητών σε κάθε τμήμα είναι 10-15, και μπορεί όμως, σε ειδικές περιπτώσεις, να δοθεί η δυνατότητα λειτουργίας τμημάτων με λιγότερους μαθητές.

Η λειτουργία των Ινστιτούτων είναι Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 3 - 6 μ.μ.  Τμήματα ενηλίκων λειτουργούν σε κάποια Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης τις βραδινές ώρες, 6.30 - 8 μ.μ. και σε ειδικές περιπτώσεις προσφέρονται μαθήματα το απόγευμα της Τετάρτης ή το πρωινό του Σαββάτου. Κάθε τμήμα λειτουργεί δυο φορές την εβδομάδα, 90 λεπτά κάθε φορά.
 


 


Εκδηλώσεις

Προορισμοί Σπουδών
Θα μας βρείτε εδώ
Χάρτης Πλοήγησης  |  Όροι & Κανονισμοί  |  Αποποίηση
© CareerCy.com, designed & developed by WebServicesCy.com