• Σημειώστε αυτή τη σελίδα    • Αποστολή Σελίδας σε φίλο!   
Carruca Consultants - Home
English     Ελληνικά
Ημερ. 28/07/2017
Μηχανή Αναζήτησης

Ακίνητα προς ενοικίαση σε όλη την Κύπρο

http://www.kepa.gov.cy/europass

Ευρωπαϊκά Προγράμματα - Tempus


Tempus είναι ένα πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Κοινότητας που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τη διαδικασία της κοινωνικής και οικονομικής μεταρρύθμισης και της ανάπτυξης στις χώρες εταίρους. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των συστημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις χώρες αυτές μέσω της συνεργασίας με ιδρύματα από τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Το Tempus βασίζεται στην κατανόηση ότι τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έχουν ιδιαίτερη σημασία για την κοινωνική και οικονομική μετάβαση, καθώς και της πολιτιστικής ανάπτυξης. Επίσης συγκεντρώνουν εμπειρογνωμοσύνη και ανθρώπινους πόρους και λαμβάνει μέτρα για την κατάρτιση της νέας γενιάς ηγετών.

Το Tempus έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τη μετάβαση και των διαδικασιών μεταρρύθμισης μέσω μιας σειράς μηχανισμών που απευθύνεται στο τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Για παράδειγμα βοηθώντας ιδρύματος για τη δημιουργία νέων μαθημάτων, για την αναδιάρθρωση με την εισαγωγή σύγχρονων μεθόδων, για τη διαχείριση των πανεπιστημίων και των ακαδημαϊκών σχεδιασμών, καθώς και για το σχεδιασμό και την εφαρμογή πολιτικών μεταρρυθμίσεων και την στρατηγική ανάπτυξη.

Το πρόγραμμα Tempus λειτουργεί με τρεις διαφορετικές παροχές:

  • Με τη συγχρηματοδότηση, τα σχέδια και τις δραστηριότητες
  • Με την ενθάρρυνση της συνεργασίας μεταξύ των θεσμικών οργάνων μεταξύ των χωρών
  • Με την ενθάρρυνση των ανταλλαγών, των ατόμων και της τεχνογνωσίας, μεταξύ των κρατών μελών και των χωρών εταίρων, καθώς και μεταξύ των ίδιων των χωρών εταίρων.

Το πρόγραμμα Tempus προσφέρει τρία είδη επιχορηγήσεων:

  • Τα κοινά ευρωπαϊκά προγράμματα
  • Διαρθρωτικά και συμπληρωματικά μέτρα
  • Ατομικές επιδοτήσεις κινητικότητας

Δύο βασικές είναι οι οικογένειες των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Tempus:
Τα 28 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και των χωρών εταίρων, οι οποίες είναι: Οι χώρες των Δυτικών Βαλκανίων, η Αλβανία, η Βοσνία και Ερζεγοβίνη, η Κροατία, η πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, η Σερβία και το Μαυροβούνιο, χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας, της Αρμενίας, του Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσίας, Γεωργίας, Καζακστάν, Μολδαβία, Ρωσική Ομοσπονδία, Τουρκμενιστάν, Ουκρανία και Ουζμπεκιστάν, και των μεσογειακών εταίρων, η Αλγερία, η Αίγυπτος, η Ιορδανία, ο Λίβανος, το Μαρόκο, η Παλαιστινιακή Αρχή, τη Συρία, το Ισραήλ και η Τυνησία.
 
Πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
 


Εκδηλώσεις

Προορισμοί Σπουδών
Θα μας βρείτε εδώ
Χάρτης Πλοήγησης  |  Όροι & Κανονισμοί  |  Αποποίηση
© CareerCy.com, designed & developed by WebServicesCy.com