• Σημειώστε αυτή τη σελίδα    • Αποστολή Σελίδας σε φίλο!   
Carruca Consultants - Home
English     Ελληνικά
Ημερ. 21/08/2017
Μηχανή Αναζήτησης

Ακίνητα προς ενοικίαση σε όλη την Κύπρο

http://www.kepa.gov.cy/europass

Η Κύπρος


Η Κύπρος είναι ένα όμορφο νησί στη νοτιοανατολική λεκάνη της Μεσογείου, στο σταυροδρόμι της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής. Ανά τους αιώνες, η Κύπρος έχει αποτελέσει χώρο συνάντησης των πολιτισμών και των πολιτών. Η Κύπρος είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου με πληθυσμό περίπου 700.000. Το νησί έχει υπέροχο βουνό τοπίο, τα δάση, μαγευτικές ακτές και παραλίες, και μια πλούσια ιστορική και αρχαιολογική κληρονομιά που μαρτυρούν τη μακρά ιστορία της. Τον Μάιο του 2004, η Κύπρος εντάχθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και έγινε το νοτιότερο και ανατολικότερο κράτος της.

Κλίμα
Η Κύπρος διαθέτει ένα υπέροχο μεσογειακό κλίμα με μεγάλα καλοκαίρια από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Οκτωβρίου και άφθονη ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια του έτους. Οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και των βροχοπτώσεων διέπονται από το υψόμετρο και, σε μικρότερο βαθμό, την απόσταση από την ακτή. Το υπέροχο κλίμα του νησιού προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για λάτρεις της φύσης.

Οικονομία
Η οικονομία της χώρας είναι σε πλήρη άνθηση τα τελευταία χρόνια, και η Κύπρος έχει αναδειχθεί σε μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις και χρηματοπιστωτικά κέντρα στην περιοχή. Διάφοροι τομείς της οικονομίας όπως ο τουρισμός, οι τραπεζικές, ασφαλιστικές και παροχής τηλεπικοινωνιών της οικονομίας είναι σημεία αιχμής. Τον Ιανουάριο του 2008, η Κύπρος έχει ενταχθεί στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση (ΟΝΕ) και, κατά συνέπεια, το ευρώ (€) είναι η νομισματική μονάδα που χρησιμοποιείται.

Γλώσσα
Οι επίσημες γλώσσες του Συντάγματος της Κύπρου είναι η Ελληνική και η Τουρκική, αλλά τα αγγλικά είναι διαδεδομένη γλώσσα. Τα αγγλικά είναι επίσης η γλώσσα διδασκαλίας στα ιδιωτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για το μεγαλύτερο μέρος των προγραμμάτων σπουδών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.cyprus.gov.cy
http://www.cyprustourism.org
http://www.aspectsofcyprus.com

 


Εκδηλώσεις

Προορισμοί Σπουδών
Θα μας βρείτε εδώ
Χάρτης Πλοήγησης  |  Όροι & Κανονισμοί  |  Αποποίηση
© CareerCy.com, designed & developed by WebServicesCy.com