• Σημειώστε αυτή τη σελίδα    • Αποστολή Σελίδας σε φίλο!   
Carruca Consultants - Home
English     Ελληνικά
Ημερ. 25/09/2017
Μηχανή Αναζήτησης

Ακίνητα προς ενοικίαση σε όλη την Κύπρο

http://www.kepa.gov.cy/europass

Εξετάσεις - IELTS

Τι είναι το IELTS?


Το IELTS (International English Language Testing System) αποτελεί μια ολοκληρωμένη εξέταση στην αγγλική γλώσσα και μέτρα την ικανότητα επικοινωνίας χρησιμοποιώντας τις τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες, οι οποίες είναι η ακρόαση, η ομιλία, η ανάγνωση και η γραφή. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και στην Κύπρο είναι επίσης αναγνωρισμένο από πανεπιστήμια και κολέγια, την Κυπριακή κυβέρνηση και τις επιχειρήσεις. Είναι πολύ σημαντικό ειδικά για τα άτομα που θέλουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό ή/και να έχουν επαγγελματική αναγνώριση.

Στην Κύπρο, το IELTS ανήκει, αναπτύσσετε και παραδίδετε μέσω της εταιρικής σχέσης του Βρετανικού Συμβουλίου που έχει ως βάση την Λευκωσία. Οι κύριες βασικές πτυχές του IELTS είναι η διεθνής αναγνώριση, οι εξετάσεις είναι διαθέσιμες κάθε δύο εβδομάδες, τα αποτελέσματα είναι εκδοθέν στις 13 ημερολογιακές ημέρες μετά την εξέταση και τη διαθεσιμότητα του σε περισσότερες από 100 χώρες. 


Αίτηση


Η αίτηση μπορεί να επιτευχθεί μέσω του Βρετανικό Συμβούλιο (British Council) με διάφορους τρόπους:

  • Από το διαδίκτυο
  • Επισκέπτοντας το Βρετανικό Συμβούλιο που βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους 1-3, στην Λευκωσία
  • Και μέσω τηλεφώνου στο +357 22585000

Επειδή πολλοί άνθρωποι κάνουν αίτηση για το IELTS, είναι πολύ σημαντικό να γίνει η αίτηση εκ των προτέρων, διότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Επίσης, για το λόγο αυτό, σχετικά με το έντυπο της αίτησης θα πρέπει να περιλαμβάνει μια εναλλακτική ημερομηνία για τη λήψη των εξετάσεων σε περίπτωση που οι θέσεις της ημερομηνία προτιμήσεως είναι όλες κρατημένες.

Το έντυπο της αίτησης, είναι αναγκαίο να το συνοδεύουν δύο φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου, καθώς και φωτοαντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου. Έχετε κατά νου, ότι πρέπει να παρουσιάζονται τα ίδια στοιχεία (διαβατηρίου ή ταυτότητας) με τον αριθμό που περιλαμβάνονται στην αίτηση.

Προς το παρόν, το κόστος για την καταχώρηση της εξέτασης είναι €170.00.


Αποτελέσματα


Οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν τα αποτελέσματα 13 ημέρες μετά την ημέρα της εξέτασης. Τα αποτελέσματα αποστέλλονται σε όλους τους υποψηφίους ταχυδρομικός στην διεύθυνση τους και επίσης στα πανεπιστήμια και κολέγια για όσους έχουν υποβάλει αίτηση για μια θέση.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματά τους από το διαδίκτυο από την ιστοσελίδα του Βρετανικού Συμβουλίου. Για την επιλογή αυτή απαιτείται το όνομα των υποψηφίων, τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου τους, την ημερομηνία γέννησης τους καθώς και η ημερομηνία της εξέτασης.

Η τελική βαθμολογία προκύπτει από τον μέσο όρο των τεσσάρων γλωσσικών δεξιοτήτων (την ακρόαση, την ομιλία, την ανάγνωση και την γραφή) με τη μέγιστη βαθμολογία να είναι το 9,0.


Εκδηλώσεις

Προορισμοί Σπουδών
Θα μας βρείτε εδώ
Χάρτης Πλοήγησης  |  Όροι & Κανονισμοί  |  Αποποίηση
© CareerCy.com, designed & developed by WebServicesCy.com