• Σημειώστε αυτή τη σελίδα    • Αποστολή Σελίδας σε φίλο!   
Carruca Consultants - Home
English     Ελληνικά
Ημερ. 22/07/2017
Μηχανή Αναζήτησης

Ακίνητα προς ενοικίαση σε όλη την Κύπρο

http://www.kepa.gov.cy/europass

Αναγνώριση Τίτλων - Συμφωνίες με Άλλες Χώρες


Τις προκλήσεις του στόχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για δημιουργία ενιαίου ευρωπαϊκού χώρου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έρευνας, προσπαθεί να αντιμετωπίσει η Κυπριακή Δημοκρατία. Στην προσπάθεια της αυτή συμπεριλαμβάνονται και διακρατικές συμφωνείς για την Αμοιβαία Αναγνώριση Τίτλων Σπουδών. Στόχος φυσικά είναι η προώθηση των συνεργασίας στους ανταλλαγών και της τομείς των επιστημών και της ανώτερης εκπαίδευσης. Επιπρόσθετα η κίνηση αυτή θα βοηθήσει φοιτητές να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο άλλο κράτος, συνειδητοποιώντας τις υφιστάμενες ομοιότητες στο χώρο της ανώτερης εκπαίδευσης μεταξύ των δύο κρατών.    

Στα πλαίσια του στόχου αυτή η Κυπριακή Κυβέρνηση έχει συνάψει συμφωνία με την Κυβέρνησης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Η εν λόγω συμφωνία έχει ψηφιστεί από την Βουλή των Αντιπροσώπων κατά τη συνεδρία της ολομέλειάς της στις 23 Φεβρουαρίου 2006. 
 

Σύνδεσμος για Συμφωνία μεταξύ της Κυβέρνησης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας (Επισυνάπτεται σχετικό κείμενο)


Εκδηλώσεις

Προορισμοί Σπουδών
Θα μας βρείτε εδώ
Χάρτης Πλοήγησης  |  Όροι & Κανονισμοί  |  Αποποίηση
© CareerCy.com, designed & developed by WebServicesCy.com